Galerie (8)
Galerie
(8)
Top12.
|
Bílinská jaterní 1l - PETDoporučené užívání je 0,1 l - 0,4 l 2x denně po dobu 2 - 3 měsíců. Legendární ryze alkalická kyselka Bílinská pramení v Českém středohoří u města Bíliny a čerpá se z hloubky... celá specifikace 29 Kč s DPH |
Obiloviny k Bílinská jaterní 1l - PET
Tipy a recepty: - polévky - jak přida - sladké pečení - kaše - jáhly mohou rozšířit vaše snídaňové kaše o další typ obiloviny, také jáhlovou kaši můžete použít jako přílohy...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Oves můžeme namlít na mouku nebo namočte na 10 hodin, propláchněte, vařte 1,5 hodiny nebo 45 minut v tlakovém hrnci. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA...
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Vařte v 2,5 násobném množství mírně osolené vody 7 minut, nechte dojít pod pokličkou 10 minut. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100G): 1486 kJ/337 kcal....
Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle využít jako doplněk vaření. Vyzkoušejte v biokvalitě. Tipy a...